Vandaag opent de Visma 2018 haar deuren en kunnen we ons opmaken voor een driedaags feest op het vijftigjarige hengelsportfeest in Ahoy. Om 10 uur staat alles en iedereen klaar en zullen de standhouders het publiek verwelkomen. Er wordt veel jeugd verwacht, want de Visma is ook voor hun een feest met veel leerzaam vertier en met wat mazzel een zak snoep bij de ingang. Entreekaarten en parkeerkaarten kunnen nog steeds met flinke korting online besteld worden; zeker zo handig als er in het weekend een grote file bij de kassa staat. Veel plezier iedereen!


Leren werpen bij de stand van Groot Rotterdam op de Stekkie-route!

DEMONSTRATIEVIJVERS
Voor de meeste bezoekers is Ahoy een vertrouwd gezicht bij een bezoek aan de Visma. De hallen zijn echter vernieuwd en tonen een fris gezicht na de upgrade. De standhouders doen er alles aan om de bezoekers uitleg te geven en met demonstraties de praktijk na te bootsen. Langs de demonstratievijvers is die praktijk nog eens extra goed ‘live’ te volgen. Heb je nog materiaal nodig voor het komende seizoen? Bij de winkeliers kun je – vaak extra voordelig – inslaan op gebied van voer, aas, kunstaas, boilies, hengels en molens of net dat ene haakje 22!


We gaan beginnen! (archief-foto)

ZOMERTIJD!
Let u ook nog even op het lezingenprogramma van vandaag? En wist u al dat komende zaterdagnacht de zomertijd ingaat? Dan gaat de klok van 02.00 naar 03.00 uur. Wel zo handig als je zondagmorgen vroeg naar de Visma wil. Iedereen een fijne Visma gewenst!

Lezingenprogramma | Vrijdag 23 maart 2018:

11.30 uur Witvis: Vernieuwend voeren – Jan van de Bovenkamp
12.30 uur Buitenlandavonturen – Bram Bokkers
13.30 uur Zeebaarsvissen – Mehmet Büyükyilmaz
14.30 uur Vissen op vijverforel – Ronny Vandenbussche


Er wordt weer een gezellige drukte verwacht…