Op de stand van Pike Master Lures (PML) gaat je hart als roofvisliefhebber twee keer harder kloppen wanneer je al dat moois aan hengels, kunstaas en kleding voorbij ziet komen. De kunstaasbak draait weer overuren om kunstaas en hengels te demonstreren, terwijl eigenaar Evert Oostdam geregeld aan de grote demonstratievijver te vinden is voor praktijkdemo’s. Let bijvoorbeeld op de nieuwe Jonny Vobbler plug, de succesvolle Pig shads en een rek vol fraaie hengels voor de specialisten.


PML: alles in huis voor de vangst van de grote roofvissen…

STRIKE PRO
Met merken als BFT, Strike Pro, Spigg, de Ursuit ultieme viskleding en de kikkers van Tournament Baits (TB) is PML een trekpleister van jewelste op de Visma. Op de stand kun je van de prostaffers bij deze groothandel vernemen hoe je het beste op bepaalde vissoorten kunt vissen en welke kunstaasjes of hengels je daarbij van dienst kunnen zijn. Mocht je nog vragen hebben over de roofvistoernooien PredatorTour, die in Nederland en Zweden gehouden worden, kun je eveneens aankloppen. In de waterbak kun je zelf hengels en kunstaas uitproberen, waarbij je via een GoPro camera de actie onder water kunt volgen.


Let op de nieuwe Jonny Vobbler plug, de succesvolle Pig shads en een rek vol fraaie hengels voor de specialisten op de Visma!

NIEUW LOGO
Leuk is ook dat PML een nieuw logo heeft gekozen. Deze frisse look staat prachtig op de nieuwe ‘vintage’ petten die op de Visma voor 5 euro te koop zijn en waarbij je een lotnummer krijgt waarmee je leuke prijsje kunt winnen.


Hieronder legt Evert Oostdam (met nieuwe pet en logo) aan de thuisblijvers nog even uit waarom je toch even naar Ahoy moet komen voor de ultieme beleving…