VISMA 2020

27 t/ 29 maart 2020

Rotterdam Ahoy

De grootste en meest complete HENGELSPORTBEURS!

WELKOM BIJ VISMA!

De 52e editie van de Visma! De oudste hengelsportbeurs van Nederland bereikt  komend voorjaar een nieuwe mijlpaal en bouwt dan met alle bezoekers een gedenkwaardig feest. Op 27, 28 en 29 maart 2020 gaat dit plaatsvinden in de vertrouwde Rotterdamse Ahoy-hallen. Elke dag van 10:00 tot 17:00 uur. Al zin in dat feest? Wij wel!

VISMA IS MEER DAN ALLEEN EEN BEURS. HET IS EEN DAGJE UIT!

LEKKER SHOPPEN

PRESENTATIES

ETEN EN DRINKEN

VOOR WIE IS
DE VISMA?

De Visma is een ideale beurs voor mensen die zich informeren willen over het allernieuwste hengelsportaanbod en deze producten direct willen aanschaffen. Kom in contact met hengelsportprofessionals en neem deel aan interactieve demonstraties en workshops. Tijdens verschillende presentaties leer je alles over het gebruik van materialen, het welzijn van de vissen en hoe je respectvol kunt omgaan met de natuur.

Tickets bestellen

De verkoop van tickets voor Visma 2020 is gestart. Koop uw kaaren online, dan hoeft u niet lang in de rij van de kassa te wachten.

Standruime reserveren

Standruimte huren, de Visma sponsoren of partner worden? Er zijn genoeg mogelijkheden om uw bedrijf te profileren! 

HET LAATSTE NIEUWS

Luc Coppens op Visma!

Leuk nieuws! Visgrootmeester en Westin kopman Luc Coppens is a.s. vrijdag van 12.00 - 17.00 uur aanwezig op de Westin stand om demonstraties te geven!

Lees meer

Spoonvissen op forel

SPOONVISSEN OP FOREL Deze nieuwe hype voor het hengelen op forel komt oorspronkelijk overgewaaid uit het verre Japan maar heeft ondertussen meerdere forel hengelsportliefhebbers (laat ons maar zeggen in de ganse Benelux) hun hart sneller laten slaan, ná Zweden en...

Lees meer

Op zoek naar de arapaima en de roodstaartmeerval

"Waar sportvisserij voor velen een hobby is, gaat het bij een enkeling een stap verder. Zo ook bij Maximiliaan Claus en Florian Kappen. Bij deze twee visgekken en tegenwoordig ook Master studenten, leidde de hengelsportpassie tot een studierichting en een streven om...

Lees meer

Bekijk hier alle nieuwsberichten