Op de website van Guide for Fishing wordt hard gewerkt aan de interactieve toepassingen en ook het netwerk aan visgidsen en andere aanbieders van vistrips breidt gestaag uit. Guide for Fishing (GFF) brengt sportvissers met (lokale) visgidsen en vistripaanbieders in contact. Via de website kun je direct vistrips en -services boeken en visgidsen en aanbieders kunnen zich gratis registreren. Op de Visma zal GFF zich aan het grote publiek presenteren en kun je live kennismaken met de mensen achter dit veelbelovend initiatief.

Guide for Fishing, een veelbelovend initiatief…

GUIDE FOR FISHING
Bij Guide for Fishing kun je niet alleen terecht voor een visgids wanneer je een dag met je zoon of je vismaat op roofvis wil vissen. GFF beperkt zich niet tot bepaalde vistechnieken en -methodes. Het netwerk van aanbieders bestrijkt in principe alle terreinen van de hengelsport en zal ook diensten aanbieden bijv. op gebied van karper-/meervalvissen, zeevissen, roofvissen of forelvissen. Ook wanneer je op zoek bent naar een vakantieadres aan viswater, of wanneer je in het buitenland één of meerdere dagen wilt vissen, of een gids bij het vliegvissen zoekt, wil GFF hét startpunt zijn waar je terecht kunt.


Een gids nodig naar de beste baarsstekken?

EÉN STARTPUNT
Guide for Fishing onderstreept met dit initiatief de visrijkdom die Nederland in de wereld te bieden heeft en wil het sportvissen beter bereikbaar maken voor iedereen die een leuke visdag wil hebben, maar ook voor mensen die willen leren. Wil je bijvoorbeeld jouw vaardigheden verbeteren? Wil je een andere vismethode proberen? Ben je nog maar net met vissen begonnen en wil je begeleiding en leren van experts? Heb je geen eigen boot of uitrusting? Of wil je gewoon dat alles al goed geregeld is als je gaat vissen? Bij de website van Guide for Fishing kun je aankloppen, zodat je geen tijd kwijt bent aan het zoeken. Je kunt je volledig focussen op het vissen


Ook tijdens de vakantie en op je buitenlandtrips…

INSCHRIJVEN
Aanbieders kunnen zich zoals gezegd gratis inschrijven bij GFF. Op de site kun je nu al kennismaken met een selectie van aanbieders, waarvan je de specialismes, specificaties en later ook de beoordelingen kunt bekijken. Om direct boekingen te kunnen maken, hebben de aanbieders hun eigen beschikbaarheid kenbaar gemaakt.


Vliegvissen…

VISMA
Binnenkort meer nieuws en aanbieders, en vergeet niet op de Visma langs te gaan bij Guide for Fishing, direct bij de entree linksaf op standnummer 43!

Heb je al entreekaarten voor de Visma? Het feest is begonnen! Bestel ze snel online met 20% korting, ook je parkeerkaart ====>> Klik hier!


Ook voor karpervissers…