DEELNEMERS VISMA 2019

Onderstaand de voorlopige deelnemerslijst van VISMA 2019

Ahoy Hengelsport

Ahoy Hengelsport heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van o.a. witvis-, karper-, roof- en zeevisserij. Ook kunt u dagelijks bij hun terecht voor vers aas (maden, wormen, pieren, zagers, slikzagers, zandspiering en mesheften).

______

           
Algemene Waterschapspartij

Wij zijn een landelijke, niet-politieke groepering, die zich inzet voor een goede balans tussen de vier W’s: Waterveiligheid, Waterbeheer, Waterzuivering en Waternatuur. Want jouw waterschapsbelasting kan ook maar één keer worden uitgegeven.

______

Allinpartikels

Allinpartikels heeft de grootste voorraad, altijd verse kwaliteit en de meeste keuze. Ben je op zoek naar afwijkend, dressuur doorbrekend aas? Dan ben je als karpvisser bij ons aan het juiste adres.

Al 7 jaar een betrouwbare leverancier van alle soorten partikels, pellets en grondvoer. Karpers verdienen de beste kwaliteit voer!

______

Arca  via Hertog Hengelsport

Made for fishing – designed to catch.

______

Baitboats Europe

Baitboats Europe heeft een grootste assortiment op het gebied van voerboten. Ons assortiment online, is ook altijd op voorraad! Ook kunt u terecht bij ons voor reparaties aan uw voerboot, fishfinder of GPS systeem. Onze experts staan voor u klaar.

______

Bellyboat

Met een Bellyboat ervaar je hoe het is om één met het water te zijn terwijl je vist. Je zit als het ware in een zeer comfortabele troon op het water te deinzen maar niet vanuit je luie stoel… Om een beetje vooruit te komen heb je zwemvliezen nodig en dat vereist de nodige spierkracht. Heen gaat vaak nog wel maar op de terugweg zul je zien dat je net wind tegen hebt. Een PVC Bellyboat heeft als voordeel dat het een sterke boot is met een stevige constructie waardoor je goed boven het wateroppervlak zit met de opblaasbare stoel.

______

Bemontex

Uw leverancier en partner in outdoor kleding

______

Berlok Visvoer

Specialist in het maken van wedstrijdvoerders.

______

BFTShop

Dé roofvis shop waar je terecht kunt voor hengels, kunstaas, molens, reels, lijnen en onderlijnen en natuurlijk, kennis en advies!
Inmiddels hebben we een heel team van fanatieke vissers die onze producten testen en beoordelen. Zodoende kunnen we je voorzien van adviezen en tips om die dikke vis dan toch echt te gaan vangen!
Je kunt bij ons terecht voor kunstaas van Stike Pro, The Pig, Svartzonker, Nils Master, Salmo, Gunki, Gator, Tournament Baits, Savage Gear, Headbanger, Abu Garcia en nog veel meer, maar ook voor compleet door ons samengestelde sets. Dat kan een hengel met bijpassende reel zijn, een complete roofvis onthaakset of een assortiment lures.
Kom kijken op onze stand tijdens de Visma!

______

Candydreams

Gezond snoepgoed.

______

CBB HQ Baits

CBB staat bekend om de hoogste kwaliteit gestoomde boilies en de unieke geflavourde, gekleurde pellets. Ze zijn dan ook een begrip binnen de feeder- en karpervisserij. Iedere boilie is uniek qua smaak, geur, kleur en structuur. Door gebruik te maken van diverse vaste en vloeibare attractoren lekken onze boilies en pellets geleidelijk uit en dát vangt!
We staan dit jaar voor je klaar op de Visma in Rotterdam om ons volledige aanbod te tonen en introduceren hier natuurlijk onze nieuwste producten. We zien je graag op dit mooie evenement!
Team CBB

______

Chocoladebikkels

______

De Sportvisser Den Haag

De Sportvisser Den Haag is een allround hengelsportwinkel in Den Haag.
Het is tevens de oudste hengelsportwinkel van Den Haag en omstreken.

______

Effa

An international organisation needs good structures. To make efficient work possible and to offer the members possibilities to bring themselves in, the EFFA is subdivided into different departments. These departments try to fulfill their duties in the best possible way.

______

Fly Supply

Fly Supply is sinds 2005 gespecialiseerd in het aanbieden van vliegvismateriaal.
Als marktleider in de Benelux heeft Fly Supply de grootste sortering vliegvismateriaal in voorraad.
De 650m2 vliegviswinkel in Lelystad is gevuld met grote merken als Airflo, Sage, Winston, Simms, Orvis, Vision en andere toonaangevende merken uit de vliegviswereld.
Fly Supply neemt naar de Visma een ruime sortering vliegvis- en bindmateriaal mee uit de winkel. Peter Elberse van Elberse International is aanwezig en geeft de hele dag door diverse binddemonstraties met de nieuwste materialen.
Alvast een voorproefje op het Fly Supply assortiment? https://flysupply.nl/
______

Forelshop

ForelShop.be is er door forelvissers en voor forelvissers. het is niet alléén maar een
webwinkel. Wij zijn forelvissers die al jaren actief zijn in het forelvisgebeuren en streven ernaar het niveau op gelijk niveau te brengen als in de omringende buurlanden. Ons promoteam forelshop.nl promoot aan de vijvers in Nederland materieel, montages en technieken op forelvisgebied en staat een ieder bij die enig uitleg of hulp behoeft!

Forelshop.be organiseert ook “De Forelshop Trout Cup – Belgium” die garant staat voor spektakel, ambiance en brengt forelvissers van alle landen samen. Laat hen ervaring delen en daardoor ontstaan veel nieuwe vriendschappen.

______

Hengeldiscount Gigant

Hengeldiscount Gigant is ontstaan in 2003 en heeft zich ontwikkeld vanuit een loods vol met dozen, pallets en stellingen tot een volwaardige hengelsportspeciaalzaak. Inmiddels een specialist in veel takken van de hengelsport. Het bedrijf van de familie Bansberg (eerst vader en moeder nu dochter) heeft als vestigingplaats Oldemarkt in noordwest Overijssel, maar de bezoekers komen van het noorden van Groningen tot aan midden België.

______

Hengelsporthuis

Op deze site iedere dag allerlei nieuws op sportvisserijgebied,
afkomstig uit vier specialistische magazines.

______

Hengelsport Kees Hamelink

Hengelsport Kees Hamelink is gespecialiseerd in zeevissen kunstaas en vliegvisartikelen. Met bekende merken als Rapala, Hardy, Greys, en Shimano
Op onze website ziet u de aanbiedingen voor de Visma. Eventuele bestellingen voor 4 Maart kunnen afgehaald worden op onze stand . Graag tot ziens op de beurs.

______

Hengelsport Rik

Hengelsport RIK Beverwijk komt dit jaar naar de VISMA met een stand vol met knalaanbiedingen voor de visserij in Denemarken, Noorwegen en IJsland.
Ook voor het wrakvissen op onze eigen Noordzee
Ook kun je bij onze specialisten terecht voor al je vragen over deze visserij. We staan je graag te woord. Er zal elke dag van de beurs iemand op onze stand aanwezig zijn met een jarenlange ervaring op dit gebied. Hij zal met alle plezier de tips en trics met je delen om zo je kans op een droomvis een stuk groter te maken.
Echt de moeite waard om ons met een bezoek te vereren want op onze stand kun je je tacklebox voor je vakantie voor weinig geld vullen. Want we weten dat zo’n reis allemaal al duur genoeg!
Ook komen we met een stand vol met knalaanbiedingen voor de roofvisser.
Je kunt bij onze specialisten terecht voor al je vragen over het vissen op snoek, snoekbaars en baars.
Elke beursdag zal er iemand aanwezig zijn met veel ervaring met zowel het vissen in de polder, maar net zo goed op de rivier en met de boot op het grote water.
We laten je op de stand graag zien hoe je zelf het beste je shads kunt riggen. Voor het werpend vissen op het ondiepe, voor het trollen, maar ook voor het pelagic vissen.
Kom je verbazen op onze stand bij ons kunstaas en de talloze hebbedingetjes voor zeer kleine prijsjes.
Jij komt toch ook op 8, 9 of 10 maart??
Rik Hagedoorn
Hengelsport RIK Beverwijk

______

Hengelsportspecialisten Van Berlo

Hengelsportspecialisten van Berlo komt met een grote truck vol hengelsportartikelen.

______

Hengelsport Tiel

Hengelsportwinkel.com

Sinds 1995 zijn wij in de hengelsport actief. Hengelsportwinkel.com is volgens kenners een webwinkel waar de visser niet omheen kan.
Dit vraagt een enorme inspanning, en veel tijd.
Wij zullen tot in lengte van dagen een site hebben,
die telkens verandert en vernieuwt.
Hengelsportwinkel.com zal voor jong tot oud,
van klein tot groot, dus echt voor iedereen de juiste
artikelen om te vissen kunnen leveren, een echte www.hengelsportwinkel.com
Wij nemen wat mooie aanbiedingen mee naar de beurs!

______

Hertog Hengelsport

Hertog Hengelsport is dé hengelsportwinkel voor de echte hengelsportliefhebber!

Hertog Hengelsport, gevestigd in Veenendaal, Rhenen, Nijmegen en Tilburg, biedt in haar online hengelsportwinkel een ruim assortiment met visspullen.

In onze webshop bieden wij producten aan van bekende merken als: 
Shimano, Fox, Korda, Elite, Preston, Spro, Guru, Savage Gear, etc. Voor ieder wat wils!

______

HSV Groot Rotterdam

Groots in Rotterdam en omstreken, met als doelstelling het bevorderen van de hengelsport heeft de vereniging zijn grootste aandacht geschonken aan het vergaren en behouden van visrechten in en om Rotterdam. Het onderhouden van een gezonde en evenwichtige visstand behoort daarbij. Daarnaast wordt door steeds meer organisaties en overheidsinstanties een beroep gedaan op de kennis en ervaring binnen onze vereniging voor het opstellen van allerhande beleidsplannen voor allerlei onderwerpen die met de sportvisserij te maken hebben. De vereniging kan daarvoor een beroep doen op een bestuur, dat op dit moment bestaat uit 6 leden.

______

Jakob Gerhardt

Wijnen.

______

John de Marktslager

(H)eerlijke vleeswaren & ambachtelijke worsten.

______

JRC staat dit jaar in samenwerking met De Sportvisser Den Haag op de Visma met een grote, goedgevulde stand. Highlights dit jaar zijn o.a. de Defender 2 Man Peak bivvy, Defender 10ft combos en de X-lite Chair & Bedchair Range. Iedere dag wordt u ondersteund door JRC pro-staffers die u kunnen adviseren over de vele beursaanbiedingen.

______

Kewi

Kewi Boten verkoopt rubberboten en karperboten. Deze boten zijn extra breed, stabiel en gemaakt van Duits doek. Wij verkopen al 45 jaar rubberboten met eigen showroom en werkplaats in Schiedam.

 

______

______

Mitchell via Hertog Hengelsport

Mitchell is een van origine Franse hengelsportfabrikant die in 1948 werd opgericht. Het begon voor Mitchell allemaal met de productie van de zeer robuuste Mitchell 300 molen. Sinds dien heeft Mitchell meer dan 25 miljoen molens verkocht en behoort het merk tot de beste hengelsportmerken ter wereld.

______

MBV Neptunus

______

Navico

Welcome to Navico – a specialist marine electronics company providing navigation, marine instruments and fishfinding equipment to both the recreational and commercial marine sectors.

______

Next Level Fishing

Next Level Fishing is als gespecialiseerde groothandel in roofvis- en zeevismaterialen één van de bekendste verdelers van roofvisartikelen voor de Nederlandse markt.

______

Outboard Shop

Boten en buitenboordmotoren.

______

Plu-Fiks

U kent dat wel… U gaat vissen en het begint te regenen.

Paraplu uithalen en deze in de positie zetten, zodat u zo weinig mogelijk nat wordt van de regen. ’t is een probleem wat iedere visser wel eens een keertje meemaakt.

Met de Plu-fiks zijn deze problemen definitief van de baan!  De Plu-fiks is gemakkelijk en snel te bevestigen op bijna iedere viskorf, zodat u beschermd bent tegen regen en wind.
Tevens is de Plu-fiks oerdegelijk, gemaakt van aluminium, waardoor u er jaren plezier van gaat hebben!

______

Rozemeijer via Hertog Hengelsport

De specialist voor u als roofvisser.

______

______

Score Fishing

______

______

Snoekbaars Bootverhuur

Met de boten van Snoekbaars Bootverhuur weet je zeker dat je ontspannen en veilig vist of een dagje gewoon heerlijk vaart: fijn relaxen, zelf of met het hele gezin. Zowel onze Marcraft als Smokercraft boten zijn compleet uitgerust om professioneel op snoekbaars te vissen en zijn met de relaxe stoelen en zachte bekleding tegelijkertijd comfortabele boten. Het frame van beide merkboten is volledig vervaardigd van aluminium. Door de robuustheid staan de boten bekend als uitermate geschikt voor de verwende sportvisser.

______

Staatsloterij

De 10e kan het gebeuren!

______

Stichting Peuterfonds

______

Stroopwafel & Zo

De lekkerste stroopwafels.

______

Sturmex

SMART N’ EASY – the highly variable system for anglers and boaters. The base is always the basic lock, whether for screwing, gluing, for the rail or chairs and loungers. All add-on components can be combined with any lock, ensuring complete flexibility on the water and on land. Thus, SMART N’ EASY is suitable for dinghies, belly boats, canoes, kayaks, rigid hull boats, fiberglass boats, aluminum
boats, yachts, chairs, loungers, banksticks and just anything you can screw on, glue on or where have a pole between 15mm and 32mm. Experience the unimagined flexibility – with SMART N’ EASY!

______

Svendsen Sport

______

Tackleshop

Met meer dan 20.000 artikelen in het assortiment is Tackleshop.nl een van de grootste hengelsport webwinkels van de Benelux. Dankzij het brede assortiment, de snelle levering en goede klantenservice is Tackleshop.nl inmiddels een begrip in de hengelsportwereld.

______

Traper, het witvismerk met Poolse roots komt dit jaar met iets heel unieks. Ready-to-fish Method feedervoer, voer wat je niet meer hoeft te bevochtigen maar vanuit de zak direct kunt gebruiken! Op de stand van De Sportvisser Den Haag wordt u gedemonstreerd hoe dit voer het beste te gebruiken is en kunt u een kijkje nemen bij de vele andere unieke producten. Ook zijn alle nieuwe AS Feederkorven aanwezig op de stand. Goede feederkorven waar je niet de hoofdprijs voor betaald, en nu zelfs voor een beursprijsje!

______

Telefoonhoesjes.nl

______

Toms Creek

Toms Creek is een prachtig vormgegeven park met meerdere visvijvers midden in de natuur bij de befaamde ‘Nieuwe Wildernis’ de Oostvaardersplassen. Het vispark heeft een voor Nederland uniek, breed visaanbod. Van forelvisvijvers tot karper- en steurvijvers.

Voor de individuele sportvisser, maar ook voor groepen biedt het park een spectaculair dagje uit. Voor groepen of bedrijven zijn arrangementen te boeken bestaande uit een groepsactiviteit (vissen, outdoor of een workshop) in combinatie met een uitgebreide vis-/vleesbarbecue of buffet.

______

Topdobbers

Topdobbers is nieuw bedrijf uit Weert dat is gestart in maart 2018 en heeft een uitgebreid assortiment Frenkies dobbers voor de witvisser.

We hebben online catalogus waar alle modellen met info over Frenkies dobbers te vinden zijn. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

______

Visdeal

______

Vismedia

______

Visoutlet

VisOutlet is gespecialiseerd in hengelsport artikelen.

______

______

TICKETS BESTELLEN

Bestel nu Early Bird kaarten voor slechts €5,00.