De firma Berlok uit Maurik staat op de Visma met zijn voer en aas voor de witvis- en karperspecialisten. Met de jarenlange ervaring van Louis Berendsen (Berlok staat voor Berendsen Lokvoer) in het samenstellen van vers lokvoer bestaat het gamma van Berlok uit aardig wat klassiekers en zeer goede kant-en-klaar voertjes voor de voorn, brasem en de feedervisserij. Ook de mini-boilies en betaalbare soft hookpellets hebben de strenge Berlok-selectie doorstaan en kun je aanschaffen bij de hengelsportzaak.


Voor klassiekers en innovaties ga je langs Berlok…

BERLOK
Op de Visma is de nieuwste ontdekking van Berlok te vinden en te bekijken. Met hun innovatieve geëxtrudeerde pellets die gemaakt zijn van de voertjes DK Absolute, Extreme en Feeder Speciaal kun je de werking van je voer verlengen. Het klinkt even simpel als verrassend: voeg aan je grondvoer of feedervoer een deel van datzelfde voer in pelletvorm toe, en de werking wordt ineens met 3 tot 4 minuten verlengd door de vertraagde oplostijd van de pellets. In zakjes van 300 gram verschijnen deze passende pellets in diverse diameters.


Vrijdagmiddag op de Visma: Louis Berendsen toont de geëxtrudeerde pellets die de werking van je voer verlengen…

KORTING
Bij de stand kun je ook korting krijgen op de bekendste en populairste voertjes, zoals de Brasemkiller: 4 kg + 1 kg gratis. Kom op de Visma naar de Berlok-stand om hier alle informatie over te krijgen!


Ken je het nog: pleet, met een flavour erbij een prima voertje!