Op zondag 25 maart (om 9.30 uur op RTL7) staat de laatste aflevering van VIS TV in het teken van het afscheid van Ed Stoop. In een warm land gaan Ed en Marco op zoek naar de fameuze roosterfish, een vis die op het wensenlijstje van Ed staat. Wil je graag persoonlijk afscheid nemen van Ed Stoop? Vandaag (zaterdag 24 maart) is er op de Visma vanaf 14.00 uur een officiële afscheidsceremonie op de stand van Sportvisserij Nederland.


Schud Ed nog één keer de hand op de Visma!

#EDBEDANKT
Ed Stoop, die ook op de vrijdag en zondag aanwezig in Rotterdam Ahoy tijdens de Visma, wordt op zaterdag om 14 uur op een speciale manier in het zonnetje gezet. Daarnaast is er voor dit afscheid de hashtag #edbedankt in het leven geroepen. Post op Facebook, Instagram of Twitter jouw dankwoord of boodschap aan Ed met daarbij de toevoeging #edbedankt. Deze berichten verschijnen dan automatisch op het grote livestream-scherm bij de stand van Sportvisserij Nederland.


In de laatste VIS TV uitzending van zondag 25 maart gaat Ed met Marco op jacht naar de roosterfish!


In de vorige aflevering van VIS TV was Ed al bijna met ‘vervroegd pensioen’ gegaan tijdens een duik in het Oostvoornse Meer…

KOM NAAR DE VISMA!
Maar het mooiste is natuurlijk om Ed zelf nog even de hand te komen schudden op de Visma, of samen met hem en Marco op de foto te gaan. Zorg dan dat je online nog even met korting een entreekaart scoort, en wees erbij op deze gedenkwaardige Visma!